Opdesneeuwhoogte.nl maakt gebruik van Cookies om de website te analyseren en voor optimaal gebruiksgemak. Indien je verder gaat ga je akkoord met het gebruik van Cookies.

Opdesneeuwhoogte.nl

Alle informatie over de sneeuw- en wintersportomstandigheden in de Alpen en daar buiten...

Wintersportweer

Actueel weerbericht van onze wintersportweerman Meteo Koos

Volg de sneeuwgrens 'live'

Volg de sneeuwgrens per land en gebied middels een handig webcamoverzicht...

Top 5 sneeuwhoogte

1Zwitserland / Engelberg
Dal : 15 cm.
Berg : 620 cm.
2Oostenrijk / Feichten (Kaunertaler Gletscher)
Dal : 500 cm.
Berg : 600 cm.
3Zwitserland / Andermatt
Dal : 140 cm.
Berg : 490 cm.
4Zwitserland / Flims
Dal : 65 cm.
Berg : 480 cm.
5Zwitserland / Laax
Dal : 65 cm.
Berg : 480 cm.
Bron Meteogroup B.V.

Top 5 sneeuwverwachting

1Frankrijk / Barèges
Dal : 0 cm.
Berg : 33 cm.
2Frankrijk / Risoul
Dal : 12 cm.
Berg : 24 cm.
3Spanje / Pradollano
Dal : 0 cm.
Berg : 19 cm.
4Frankrijk / Pra Loup
Dal : 12 cm.
Berg : 16 cm.
5Frankrijk / Isola 2000
Dal : 25 cm.
Berg : 14 cm.
Bron Meteogroup B.V.

Top 5 laatste sneeuwval

1Oostenrijk / Obergurgl/Hochgurgl
Laatste sneeuwval op 25-02-2018 er viel 10 cm
2Zwitserland / Saas-Fee
Laatste sneeuwval op 24-02-2018 er viel 20 cm
3Frankrijk / Isola 2000
Laatste sneeuwval op 24-02-2018 er viel 10 cm
4Frankrijk / Tignes
Laatste sneeuwval op 24-02-2018 er viel 10 cm
5Frankrijk / Val d'Isère
Laatste sneeuwval op 24-02-2018 er viel 10 cm
Bron Meteogroup B.V.

Wintersportweer: doorstart volgend seizoen en weerman gezocht!

Analyse klein 20160220Nieuwe start volgend wintersportseizoen
De berichtgeving over het wintersportweer staat dit seizoen op een lager pitje. Opdesneeuwhoogte.nl wordt namelijk in een nieuw winterjasje gegoten en we bereiden ons voor op een doorstart in het volgende wintersportseizoen 2017 - 2018. Natuurlijk kun je hier nog steeds op de hoogte blijven van de actuele sneeuwhoogtes, weer en omstandigheden in de skigebieden. De sneeuwhoogtes zijn actueel en de data komt rechtstreeks vanuit de skigebieden.

Weerman gezocht:
Vanaf het wintersportseizoen 2017 - 2018 zal onze wintersportweerman Meteo Koos de berichtgeving omtrent het Alpenweer weer op zich nemen.  Omdat we dagelijks willen berichten en jullie daarmee zo goed mogelijk op de hoogte willen houden van het wintersportweer en de wintersportomstandigheden in de skigebieden, zijn we nog op zoek naar een enthousiaste weerman. Heb jij affiniteit met het weer en beschik je over voldoende meteorologische kennis om een weerbericht te kunnen maken? Lijkt het je leuk om hierover te schrijven en een groot publiek te bereiken? Wil je samen met ons Opdesneeuwhoogte.nl naar grotere hoogten stuwen? Voel je je hierin aangesproken stuur ons dan een berichtje met hierin een korte beschrijving wie je bent, je affinititeit met de wintersport en je kennis op weergebied. Een weerpro is welkom, maar een enthousiaste hobbyist is dit zeker ook...

Volledig overzicht Wintersportweer...

Regels reageren op het wintersportweer

Wil je reageren op het wintersportweerbericht, een opmerking plaatsen of vragen stellen aan onze wintersportweerman Koos, dan kan dat natuurlijk. Iedereen mag reageren mits het gezellig blijft! Opdesneeuwhoogte.nl stelt daarom wel een aantal voorwaarden en regels.

 

1. Opdesneeuwhoogte.nl is in geen enkel geval verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor reacties die door derden zijn gedaan. Wij zullen er alles aan doen om reacties, die niet voldoen aan de hieronder gestelde regels, zo spoedig mogelijk te verwijderen en te voorkomen.

2. Je bent vrij om een gebruikersnaam te kiezen. Het heeft echter onze voorkeur wanneer je gewoon je eigen voor- en achternaam gebruikt. Dit maakt het een stuk persoonlijker. Wanneer je liever onder een synoniem wenst te reageren, zorg er dan voor dat deze door de beugel kan. Wanneer een naam, kwetsend, beledigend, haatzaaiend, of gewoon in onze ogen niet toelaatbaar is, volgt er een ban op deze username en het IP-adres.

3. Om te reageren die je een geldig en werkend e-mailadres op te geven. Wij moeten in staat zijn om, in bepaalde gevallen, een reageerder te kunnen bereiken. Wanneer wij constateren dat een e-mailadres fictief is, of wanneer er niet op onze berichten wordt gereageerd, volgt een ban op dit e-mailadres, de gebruikte username en het IP-adres.

4. Regels waaraan je je in de reacties dient te houden. Je mag absoluut niet:
- schelden, beledigen, pesten, haat zaaien, kwetsen, geloofsovertuigingen ventileren, enz.
- linken naar pornografisch en ander (verboden / schokkend) materiaal.
- adverteren of reacties plaatsen ter promotie van een produkt of dienst. Blijf on-topic!
- spammen of ons blijven bestoken met reacties.

Reacties die een van de bovenstaande kenmerken hebben, worden zonder pardon verwijderd. Tevens volgt er direct een ban op het e-mailadres, de gebruikte username en het IP adres. In uiterste (ernstige) gevallen zullen wij aangifte doen bij de politie.

We houden het graag gezellig met elkaar. Discussiëren mag, maar wel binnen de grenzen van toelaatbaarheid. Houd elkaar in de waarde en toon respect voor een ieders mening.

Opdesneeuwhoogte.nl


Icon Thermometer winterstand 125 x 90Wintersportweer          Bord sneeuwhoogte 240 100 x 70Sneeuwhoogten          Icon skipas 100 x 70Piste- en liftinformatie          Volg de sneeuwgrensVolg de sneeuwgrens 'live'

Belvilla vakantiewoningen

Belvilla Wintersporthuizen

Contact en specials

Contact:

Opdesneeuwhoogte.nl
info@opdesneeuwhoogte.nl

SPECIALS:

- Spelregels reageren wintersportweer

Bezoek ook onze dochterpagina
- www.familieski.nl
-
www.reiskeus.nl